Τοποθεσία - Προσβασιμότητα

To Physical Alterlife Gym βρίσκεται στην καρδιά του Ρεθύμνου, στη γωνία Πανεπιστημίου και Καφάτου, πολύ κοντά στην παραλία της πόλης. Ιδανική επιλογή για όλους στο Ρέθυμνο με άπλετο χώρο για parking.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του Physical Alterlife Gym φιλοξενούνται σε 700 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτά έχουμε φροντίσει να υπάρχουν: η αίθουσα με τα βάρη, τα μηχανήματα για αερόβια προπόνηση, τα αποδυτήρια και 3 αίθουσες για τα Ομαδικά Προγράμματα: μία για τα ποδήλατα, μία σε μορφή cage για τα έντονα προγράμματα μας όπως το HIIT και τα Kettebells και μία ακόμα για τα υπόλοιπα προγράμματα.

Ωράριο

Είμαστε σε πλήρη λειτουργία 6 μέρες την εβδομάδα. Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 - 23:00 και το Σάββατο 10:00 - 21:00. Το γυμναστήριο παραμένει κλειστό μόνο κατά τις επίσημες αργίες της χώρας και του Ρεθύμνου, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και Δεκαπενταύγουστο.

Πλήρες Πρόγραμμα Ομαδικών

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα των ομαδικών με κριτήριο τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Καθημερινά μπορείτε να βρείτε προγράμματα που θα πετύχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες αντρών και γυναικών ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης, ηλικίας ή προηγούμενης εμπειρίας. Απλά εμπιστευθείτε τον γυμναστή σας.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός μας αποτελέιται από τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής στο Ρέθυμνο. Επιπλέον έχουμε προβλέψει να υπάρχει μεγάλη ποικιλία και αριθμός μηχανημάτων ώστε να προπονείστε χωρίς έννοιες και άγχος.

Φιλικό Περιβάλλον

Θέλετε να αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε ένα ευχάριστο και ταυτόχρονα ασφαλές περιβάλλον; Θέλετε να γνωρίσετε νέο κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα; Το Physical Alterlife Gym φροντίζει ώστε το περιβάλλον να είναι το ιδανικό για εσάς.

Προσιτές Τιμές

Οι τιμές μας έχουν προσαρμοστεί στην οικονομική πραγματικότητα της εποχής. Πάντα δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τιμές που θα είναι λογικές για αυτόν που αναζητεί μία συνδρομή γυμναστηρίου η οποία θα προσφέρει όσα υπόσχεται. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν κρυφά ποσά και χρέωση για «εγγραφή».

Προσωπικό

Το προσωπικό είναι καταρτισμένο για τη θέση που διατηρεί. Οι γυμναστές των Ομαδικών είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στα προγράμματα που προσφέρουν ενώ οι προσωπικοί γυμναστές είναι πάντα στην διάθεση σας για οδηγίες. Φυσικά, σας ετοιμάζουν ατομικό πρόγραμμα άσκησης και είναι αρωγοί σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Σύμβουλοι Μελών

Πέραν από τους γυμναστές, οι Σύμβουλοι Μελών είναι στην διάθεση σας για κάθε θέμα το οποίο μπορεί να σας απασχολεί. Μπορούν να σας προτείνουν προγράμματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κοινωνικοποιηθείτε και φυσικά να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Είναι πάντα πρόθυμοι να ενημερώσουν για οτιδήποτε νέο συμβαίνει στο Physical Alterlife Gym!