Πως γίνομαι μέλος;Το να γίνετε μέλος στο Physical Alterlife Gym είναι μια απλή διαδικασία. Περάστε από το χώρο μας, διαλέξτε τη συνδρομή που ταιριάζει στις ανάγκες, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και είστε ΕΤΟΙΜΟΙ! Άμεσα θα μπορείτε να ξεκινήσετε την προπόνηση σας.

Μπορώ να δοκιμάσω προτού εγγραφώ;

Φυσικά! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να προπονηθείτε τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει.

Ποια είναι η ελάχιστη ηλικία για ένα πιθανό μέλος;

Για να εγγραφείτε στο Physical Alterlife Gym και να απολαύσετε τις παροχές του απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε άνω των 16 ετών.

Απαιτείται ιατρική γνωμάτευση για την εγγραφή μου;Στο Physical Alterlife Gym θέλουμε να γνωρίζουμε ξεχωριστά το κάθε μέλος μας. Για το λόγο αυτό θέλουμε ένα ενδεικτικό ιατρικό ιστορικό για το καθένα.

Μπορώ να μεταφέρω τη συνδρομή μου;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δε θέλετε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο που παραμένει σε όποιο συγγενή 1ου βαθμού επιθυμείτε.

Μπορώ να πληρώσω με κάρτα;Το Physical Alterlife Gym δέχεται όλους τους τύπους πιστοτικών και prepaid καρτών. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.Πραγματοποιείτε επίδειξη του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων;

Με την ενεργοποίηση της συνδρομής σας θα σας ξεναγήσουμε σε όλους τους χώρους ενώ θα γνωρίσετε το προσωπικό που θα σας εξυπηρετεί κατά την παραμονή σας στο Club.

Υπάρχουν αποδυτήρια;

Το Physical Gym διαθέτει αντρικά και γυναικεία αποδυτήρια. Συστήνουμε τη σωστή αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων και δε φέρουμε σε καμία περίπτωση ευθύνη για τυχόν απώλειες.Παρέχονται πετσέτες;Για σωστη υγιεινή συστήνουμε στα μέλη μας να φέρνουν τις προσωπικές τους πετσέτες. Κατά τη χρήση μηχανημάτων είναι υποχρεωτική η χρήση πετσέτας.

Χρειάζεται να δηλώσω τη συμμετοχή μου στα Ομαδικά Προγράμματα;


Δεν απαιτείται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε κάποιο ομαδικό αλλά είναι υποχρεωτικό να βρίσκεστε στην αίθουσα τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.